Race Akkrum en ledenwerving

Race Akkrum en ledenwerving

Voorbereiding Akkrum

Het is al bijna weer zover voor de NK zonnebootrace in Akkrum en wij zijn van plan om er 19 en 20 mei weer bij te zien om hopelijk weer een podium plek te bemachtigen. Hopelijk wordt het net zo gezellig evenement als de jaren hiervoor. Maar voordat het zover is zijn wij nog druk bezig met sleutelen aan de boot.

Vooruitgang techniek

Op het moment zijn er een aantal technische zaken waar aan gewerkt worden. De belangrijkste hiervan zijn het repareren van onze motor vertrager, het installeren van onze nieuwe motor controller en het repareren/vullen van een aantal deuken en gaten in onze romp. Door deze problemen op te lossen hopen we de boot in waterdichte top conditie te kunnen gebruiken in Akkrum. 

Naast deze noodzakelijke reparaties zijn we ook nog steeds druk bezig met het ontwikkelen en voorbereiden van alle techniek die nodig is om te vliegen. We zijn van plan om binnenkort weer een testvaart te houden om de vleugels en bijbehorende motoren weer uit te proberen.

Ledenwerving

Als laatste update rondom onze activiteiten zijn we ook weer binnen Van Hall Larenstein en Aeres op zoek naar enthousiaste leerlingen die bij het team willen. Mocht jij een nieuwsgierig student zijn of een docent zijn met leerlingen die hier interesse in zouden hebben, neem vooral contact met ons op via de manieren beschreven onze contact informatie.

Voor meer informatie over het NK Akkrum kijk hier