Sinnestream zet door

Sinnestream zet door

NK Akkrum

Afgelopen (18 tot 21) mei was de jaarlijkse NK Groenleven Zonnebootrace in Akkrum. Alle teams hebben prachtig gevaren. Ondanks wat problemen met onze accudata en lichte moeilijkheden hebben we toch alle etappes en onderdelen mooi uitgevaren, met een uiteindelijke plaatsing van 5e. Het was tot op het einde spannend of we het podium zouden halen, maar het is dit jaar niet gelukt. Uiteraard zullen we volgend jaar weer van de partij zijn en zullen we voor een podium plek strijden

New Energy Regatta Enkhuizen

Afgelopen week (31 mei tot 3 juni) was overigens ook de New Energy Regatta in Enkhuizen. Ook hier hebben we alle races uitgevaren en ondanks een gashendel die brak na de eerste race, een stuurkabel die brak na de tweede en het feit dat we met maar 3 mensen waren, zijn we 3e geworden.

Toekomstige plannen

En voorlopig zijn we nog niet klaar. Het WK in Monaco komt er ook weer aan en we zijn ook van plan om naar Hongarije te gaan voor nog een race. Voor de rest zijn we op het moment ook bezig om onze waterkering te verbeteren voor makkelijkere montage en demontage. Als laatste zijn we ook bezig met een grootte ‘opruimbeurt’ in de boot zelf door een nieuwe electrabak te maken voor al onze draden en apparatuur.

Voor nu zij dit alle updates over ons team. Voordat het tijd is om naar Monaco te gaan zullen we jullie weer updaten.